Osteopati

Osteopati kan hjælpe dig ud af dine daglige smerter!

Lad os hjælpe dig af med dine smerter.

Hvad er osteopati? 

 

Osteopati er en behandlingsmetode til dig der har forsøgt andre behandlingsmetoder uden nævneværdig effekt, da det bygger på et samspil mellem flere naturvidenskabelige fag og derfor betragtes kroppen og mennesket som en helhed hvor flere af kroppens systemer bliver afdækket som nervesystemet, cirkulations systemet og organ systemet m.fl. både under undersøgelse og behandling.

Osteopati blev en autoriseret sundhedsprofession i Danmark den 1. juli 2018 men faget har en historie helt tilbage fra 1874, hvor den amerikanske læge, Dr. Andrew Taylor Still grundlagde faget Osteopati. I gennem de sidste mange år er faget blevet mere og mere udbredt og nu en anerkendt behandlingsmetode.

 
62313369_681842992236750_8481387054599503872_n.jpeg

Den osteopatiske behandling tager altid udgangspunkt i din sygdom- eller skadeshistorik, og derefter en grundig undersøgelse for at afdække årsagen og finde frem til kernen af problemet. Dermed behandles ikke kun dine symptomer men behandleren forsøger altid at finde frem til årsagen så du kan komme til bunds med dine problemer og forebygge fremtidige skader.

 

Ved behandling anvendes flere forskellige behandlingsteknikker som manipulationer og mobilisering af kroppens led, muskler og fascier, som er det tynde bindevæv vi har i kroppen der forbinder kroppens struktur. Formålet med behandling er at optimere kroppens egen helingsmekaniske samt forbedre funktion og livskvalitet, hvorfor du i behandling også vil få råd og vejledning til hvad du selv kan gøre for vedligeholde resultaterne.

Ligesom ved vores kiropraktorer og fysioterapeuter i klinikken, behøves der ingen lægelig henvisning for at blive undersøgt og behandlet af vores osteopat studerende.

Osteopati kan hjælpe dig ud af dine smerter

  • Har du tidligere prøvet andre behandlinger uden effekt?

  • Har du længerevarende smerter?

  •  

    Oplever du problemer med smerter i ryggen eller lænden?

  • Holder smerterne dig tilbage for dagligdagens gøremål eller sport?

Hovedpine copy.png
gravid_hvid.png
2 copy copy.png
Hoftecopy copy copy1.png
Shoulder2 copy.png
1 copy.png

Hovedpine

Gravide

Ryg

Kroniske smerter

Skulder

Sports skader