top of page

Om os

om os

Baggrund

Better Treatment er en fysioterapeutisk og kiropraktisk klinik, som har til formål at skabe en sund og smertefri hverdag for dig.

 

Vi er et team på 5 fysioterapeuter og 3 kiropraktor, som alle har taget efteruddannelser, for at øge vores faglige kompetencer, så vi bedre kan hjælpe vores klienter. Fysioterapeuterne er blandt andet specialuddannede i en behandlingsteknik, kaldet P-DTR, Osteopati, smertevidenskab og sportsfysioterapi hvilket kan være yderst effektiv til at afhjælpe smerter og gener i bevægeapparatet.

Kernen i vores virke er opmærksomhed og nærhed i behandling af dig som klient, så du altid føler dig forstået og korrekt behandlet.

Vision

Vores vision er at formidle sundhed og hjælpe vores klienter til en sund og smertefri tilværelse. Dette sker gennem fornuftig patientuddannelse, effektiv behandling og kvalitetsfyldt træning.

 

Vi ønsker at skabe et lineært behandlingsforløb for vores klienter, som er positivt fra start til slut. Hos os fremlægger vi mulighederne fra begyndelsen og skaber i samarbejde med klienten en struktureret og målrettet behandlingsplan, som er til at følge og forstå.

bottom of page