top of page

Personlig træning

Få det bedste ud af din træning!

Fanget i din udvikling?

Vil du hoppe højere? Vil du løbe hurtigere? Vil du forbedre din kondition? Eller vil du bare gerne kunne løbe 5 kilometer sammen med kollegaerne til DHL-stafetten?

 

Lige meget hvor stærk, hurtig og hårdtslående du er, kan du altid forbedre din præstation. Som fysioterapeuter har vi en enorm viden og interesse for at hjælpe dig med at skrue på lige netop de parametre, du mangler. Som elitesportsudøver, vægtløfter eller helt almindelig motionist kan du altid skrue på styrke, teknik og mere hensigtsmæssig brug af forskellige muskler og led for at opnå bedre præstation. 

Et personlig træningsforløb kan også være et godt supplement til dig, der har afsluttet et fysioterapeutisk forløb og kommet af med dine smerter, omend de har været kroniske eller akutte. Personlig træning hos en af vores fysioterapeuter kan give dig yderligere redskaber, du selv kan arbejde med for at forblive smertefri. 

Squat.jpeg

Vi benytter en unik neurologisk tilgang til at screene dit sensoriske nervesystem.

Signalforstyrrelser i dit sensoriske nervesystem kan påvirke, hvordan dine muskler udvikler kraft. En nøjagtig behandling af disse mindre signalforstyrrelser vil øjeblikkeligt komme til udtryk i din træning og præstationsevne. Er du interesseret i at høre mere om vores behandling- og undersøgelsessmetode? Tryk her.

 

Vi kan hjælpe med nogle simple objektive mål, lægge en plan for træningen og re-teste efter en given periode for at se forbedringerne. Dette kan være gavnligt for dine mål, som både elitesportsudøver, hverdagsmotionist og for helt almindelige mennesker med tab af funktionsevne. Med en god plan og den rette træning kan du komme langt.

Husk at lade din træning være en hyldest til, hvad din krop kan, og ikke en straf for hvad du har spist! Det gør det hele lidt sjovere.

Er du fanget i din træning?

bottom of page