Kiropraktor

Aske Holm-Jensen

 

Jeg har særligt fokus på behandling af stivhed og muskel- og ledsmerter i nakke, lænd, skuldre og hofter, samt dygtiggjort mig i udredningen for at klarlægge årsagen til smerterne. Jeg har set rigtig mange patienter med lænde- og nakkesmerter, inklusiv med diagnosen diskus-prolaps, og ved disse tilstande er du i rigtig gode hænder hos mig.

 

I min manuelle behandling får du næsten altid tilbudt en kombination af traditionel kiropraktisk manipulationsbehandling, muskel-massage, akupunktur og simple øvelser. Du får også altid et råd med på vejen og vejledning i hvad du typisk kan forvente med lige præcis dine smerter. 

 

I udredningen tager vi altid en grundig snak om smerternes omfang, og du vil altid få vurderet om der er andre underliggende lidelser der kan ligge til grund for smerterne. I udredningen har jeg i kraft af min sundheds-autorisation mulighed for at henvise til røntgen-undersøgelser og MR-/CT-scanninger, hvis det er relevant.

 

Fysioterapeuter

 

Anne-Mette Madsen​

Jeg har stor interesse inden for de sportsrelaterede skader og overbelastningsskader samt graviditetsgener. Jeg har en træningsorienteret tilgang til mine behandlingsforløb, så derfor vil træning altid indgå som en stor del af dine behandlingsforløb. Jeg har mødt mange med overbelastningsskader, som ved hjælp af den rette mængde af øvelser og træning, er kommet hurtigt og stærkere tilbage til deres sport. 

 

Jeg har stort fokus på at møde dig, hvor du er og se helhedsorienteret på vores forløb. Sammen bygger vi de bedste rammer for, hvordan du bliver din skade og smerter kvit, så du igen kan blive den bedste udgave af dig selv. Jeg møder dig altid med et smil og godt humør.

 

Jeg har erfaring med genoptræning efter overbelastningsskader, skulder/nakke problematikker i forbindelse med kontorarbejde samt gener i forbindelse med graviditet. 

 

Marc Vadsager Andersen

Jeg har stor interesse indenfor hovedpine, migræne, ryg- og bækkensmerter og benytter en kombination af manuel behandling og træningsterapi. Som behandler sætter jeg faglighed og kommunikation i højsædet. Jeg lægger vægt på tillid, samt en oprigtig interesse i sygehistorie og detaljer, som kan være afgørende for at skabe det helt rigtige behandlingsforløb. Forløb hos mig bærer præg af høj faglighed og en unik forståelse for, hvordan kroppen hænger sammen.

Af manuelle teknikker har jeg erfaret god effekt med manipulationsteknikker, mobiliseringsteknikker, akupunktur og    P-DTR.
Disse teknikker kombineret med patientuddannelse og træningsterapi er for mig vejen til den hurtigste bedring for dig.
Det er vigtigt, at du føler dig tryg ved alle behandlinger og at der ikke opstår misforståelser i fremlæggelsen af behandlingsplan og forløb.

Jeppe Rudfeld

Jeg har især fokus på smerter og gener i hofte, ben, ankler og fødder. Jeg lægger afgørende vægt på at afdække baggrunden for dine smerter og forstå hele din krops funktion. Jeg vil gerne uddanne dig til bedre at forstå smerterne, så vi kan målrette din træning. I min manuelle del af behandlingen gør jeg brug af min viden om nervesystemet og hjernens funktion på kroppens tilstand.

Behandlingsplanen skal laves i samarbejde med dig som klient. Du har bedre indsigt i dine smerter og begrænsninger end nogen anden.

Grundlæggende kvalifikationer:

Efter min fysioterapi-grunduddannelse har jeg efteruddannet mig i moderne smertevidenskab, med fokus på klientbaseret smerteuddannelse. Derudover har jeg uddannelse i behandlingsmetoden P-DTR, som tager udgangspunkt i den sensoriske del af nervesystemet. Jeg er uddannet GLA:D-instruktør, som er et koncept indeholdende specialiseret uddannelse og træning til artrose/slidgigt i hofte og knæ. Derudover har jeg taget kurser og deltaget i workshops om at anvende sportstape og tilrettelægge alderssvarende træning for og med børn og unge (ATK 2.0).

 
 

Simon Svanemose

Jeg har stor interesse indenfor skulder, nakke, arm og ryg, men har stor behandlingsmæssig erfaring med alle kroppens led.

Som klient hos mig, skal du forstå dine smerter. Vi skal i samspil flytte grænserne, så du ikke bliver begrænset af dine smerter. Det opnås bedst og hurtigst ved et samspil mellem manuel behandling, samt træning og kognitiv terapi.

Det er vigtigt for mig, at du føler dig tryg i min behandling og du er velinformeret og forstået i tilrettelæggelsen af behandlingsforløbet. Jeg fokuserer på at planlægge individualiserede behandlingsforløb, hvor du og dine behov bliver tilgodeset.

Derfor har jeg tilegnet mig efteruddannelse og stor erfaring indenfor sportsterapi, akupunktur, P-DTR og nyeste smertevidenskab. Jeg arbejder udfra den biopsykosociale model. Et samspil mellem disse behandlingsformer kan tackle akutte, såvel som kroniske problematikker.