top of page

Mød vores Kiropraktor og Fysioterapeuter

Kiropraktor

Aske

Hanne Boutrup

Jeg behandler alle typer af gener i bevægeapparatet både akutte og kroniske. Jeg har meget erfaring med behandling af alle former for problemer relateret til nakke- og rygsøjlen, herunder “hold i ryggen”, kroniske rygsmerter, diskusprolaps og stenose. Jeg har desuden stor interesse for behandling af bækken- og graviditetsrelaterede gener samt behandling af spædbørn. Da sport og træning er blandt mine personlige interesser, er følgeskader herfra også noget jeg går meget op i. Det inkluderer alle typer skader i arme og ben som fx løberknæ, springerknæ og golf- og tennisalbue. 

 

Jeg anvende forskellige typer af manuelle behandlingsformer som fx led-manipulation, led-mobilisering, triggerpunktsbehandling, dry needling/akupunktur og strækteknikker. Derudover vejleder jeg ofte mine patienter i øvelser og om generelle hverdags belastninger som arbejdsstillinger, sovestillinger mm. Jeg har endvidere positiv erfaring med god kommunikation med egen læge via epikriser. 

 

Det er vigtigt for mig at mine patienterne føler de har fået en god behandling og at de føler sig lyttet til og forstået. 

bettertreatment-p-013-min.jpg
Philip

Philip Benn Have​

Jeg har behandler og har erfaring med alle kroppens led og muskler, men har specielt interesse i nakke, ryg, skulder, hovedpine og sportsrelatede skader.


En konsultation hos mig indeholder en grundig sygehistorie og undersøgelse, således at vi sammen laver et individualiseret forløb, som passer til din specifikke problemstilling og dine behov. 

 

Forløb hos mig indeholder typisk en blanding af kiropraktisk ledmanipulation samt manuel behandling af muskler samt øvelser/træning og vejledning, så du også selv kan lindre dine smerter og forebygge fremtidige tilstande som måtte opstå.

Jeg sætter stor pris på tværfaglighed og arbejder derfor ofte i tæt samarbejde med fysioterapeuter egen læge, skulle behovet opstå.

bettertreatment-portraet2-004-min.jpg

Aske Holm-Jensen

 

Jeg har særligt fokus på behandling af stivhed og muskel- og ledsmerter i nakke, lænd, skuldre og hofter, samt dygtiggjort mig i udredningen for at klarlægge årsagen til smerterne. Jeg har set rigtig mange patienter med lænde- og nakkesmerter, inklusiv med diagnosen diskusprolaps, og ved disse tilstande er du i rigtig gode hænder hos mig.

I min manuelle behandling får du næsten altid tilbudt en kombination af traditionel kiropraktisk manipulationsbehandling, muskel-massage, akupunktur og simple øvelser. Du får også altid et råd med på vejen og vejledning i hvad du typisk kan forvente med lige præcis dine smerter.

Ved siden af mit arbejde i klinikken skriver jeg et Ph.D.-forskningsprojekt om forebyggelse af idrætsskader blandt sportsfolk, og jeg har derfor en meget forskningsbaseret tilgang.

I udredningen tager vi altid en grundig snak om smerternes omfang, og du vil altid få vurderet om der er andre underliggende lidelser der kan ligge til grund for smerterne. I udredningen har jeg i kraft af min sundheds-autorisation mulighed for at henvise til røntgen-undersøgelser og MR-scanninger, hvis det er relevant. Jeg er efteruddannet i ultralyds-undersøgelse af led, sener og muskler, og denne undersøgelse tilbyder jeg i klinikken.

bettertreatment-portraet2-001-min.jpg
Fysioterapeuter

Fysioterapeuter

Benedicte
bettertreatment-portraet2-005-min.jpg

Benedicte Balsløv ​

I min behandling vil jeg altid prioritere at finde ind til kernen af problemet, samt forebygge fremtidige skader. Ofte vil årsagerne og begrænsningerne findes i et uhensigtsmæssigt bevægemønster, biomekaniske begrænsninger eller en uhensigtsmæssig livsstil. Årsagerne kan være mange og hører ofte sammen og derfor prioritere jeg også kombinationer af forskellige behandlingsteknikker både inden for akut opstående problematikker samt langvarige og tilbagevendende. Jeg er i særdeleshed fokuseret på, at vi sammen arbejder hen imod dine mål igennem evidensbaseret praksis samt din forståelse af egen situation og problematikker.

Marc

Marc Vadsager Andersen

Jeg har stor interesse indenfor hovedpine, migræne, ryg- og bækkensmerter og benytter en kombination af manuel behandling og træningsterapi. Som behandler sætter jeg faglighed og kommunikation i højsædet. Jeg lægger vægt på tillid, samt en oprigtig interesse i sygehistorie og detaljer, som kan være afgørende for at skabe det helt rigtige behandlingsforløb. Forløb hos mig bærer præg af høj faglighed og en unik forståelse for, hvordan kroppen hænger sammen.

Af manuelle teknikker har jeg erfaret god effekt med manipulationsteknikker, mobiliseringsteknikker, akupunktur og    P-DTR.
Disse teknikker kombineret med patientuddannelse og træningsterapi er for mig vejen til den hurtigste bedring for dig.
Det er vigtigt, at du føler dig tryg ved alle behandlinger og at der ikke opstår misforståelser i fremlæggelsen af behandlingsplan og forløb.

bettertreatment-portraet2-002-min.jpg
Jeppe
Jeppe.jpg

Jeppe Rudfeld

Jeg har især fokus på smerter og gener i hofte, ben, ankler og fødder. Jeg lægger afgørende vægt på at afdække baggrunden for dine smerter og forstå hele din krops funktion. Jeg vil gerne uddanne dig til bedre at forstå smerterne, så vi kan målrette din træning. I min manuelle del af behandlingen gør jeg brug af min viden om nervesystemet og hjernens funktion på kroppens tilstand.

Behandlingsplanen skal laves i samarbejde med dig som klient. Du har bedre indsigt i dine smerter og begrænsninger end nogen anden.

Grundlæggende kvalifikationer:

Efter min fysioterapi-grunduddannelse har jeg efteruddannet mig i moderne smertevidenskab, med fokus på klientbaseret smerteuddannelse. Derudover har jeg uddannelse i behandlingsmetoden P-DTR, som tager udgangspunkt i den sensoriske del af nervesystemet. Jeg er uddannet GLA:D-instruktør, som er et koncept indeholdende specialiseret uddannelse og træning til artrose/slidgigt i hofte og knæ. Derudover har jeg taget kurser og deltaget i workshops om at anvende sportstape og tilrettelægge alderssvarende træning for og med børn og unge (ATK 2.0).

Simn

Simon Svanemose

Jeg har stor interesse indenfor skulder, nakke, arm og ryg, men har stor behandlingsmæssig erfaring med alle kroppens led.

Som klient hos mig, skal du forstå dine smerter. Vi skal i samspil flytte grænserne, så du ikke bliver begrænset af dine smerter. Det opnås bedst og hurtigst ved et samspil mellem manuel behandling, samt træning og kognitiv terapi.

Det er vigtigt for mig, at du føler dig tryg i min behandling og du er velinformeret og forstået i tilrettelæggelsen af behandlingsforløbet. Jeg fokuserer på at planlægge individualiserede behandlingsforløb, hvor du og dine behov bliver tilgodeset.

Derfor har jeg tilegnet mig efteruddannelse og stor erfaring indenfor sportsterapi, akupunktur, P-DTR og nyeste smertevidenskab. Jeg arbejder udfra den biopsykosociale model. Et samspil mellem disse behandlingsformer kan tackle akutte, såvel som kroniske problematikker.

Simon.jpg
Anne-Mette

Mehmet Dogan
Fysioterapeut og Osteopat studerende 4 år ved IAO

Jeg har i min behandlinger stor fokus på at være nærværende og forstående overfor din sygdoms- og skadeshistorik. Derfor stræber jeg altid efter at udføre en grundig undersøgelse og behandling så jeg kan hjælpe dig på vej til en forbedret livskvalitet.

Jeg mener at vi ikke kun ved at se mennesket som en skulder, ryg eller knæ men ser mennesket som en helhed hurtigere og bedre kan komme i mål.

 

Da jeg er i gang med en videregående uddannelse som Osteopat, ved International Academy of Osteopathy. Har jeg i min behandling en helhedsorienteret tilgang, så vi ikke kun symptombehandler men får adresseret årsagen så din gener ikke vender tilbage. Behandlingen hos mig består også af råd og vejledning til hvad du selv kan gøre for at forhindre fremtidige skader. Sammen lægger vi en individuel og specialiseret plan for hvordan du kan komme i mål med dine problematikker, så vi kan skabe det bedste forløb for dig. 

 

Jeg har behandlet alle kroppens led og muskler men har især stor interesse indenfor sport og sportsrelaterede skader, hvorfor jeg har taget flere kurser indenfor ryg, hofte, knæ og fod hvilket er mit specialeområde. Derudover interessere jeg mig meget for kost og ernæring, for at kunne give dig øget energi i dagligdagen.

bettertreatment-p-010-min.jpg
bottom of page