Kiropraktik

Kiropraktik kan hjælpe dig ud af dine daglige smerter!

Lad os hjælpe dig af med dine smerter.

Hvad er kiropraktik? 

 

Hos Better Treatment tilbyder vi kiropraktisk behandling. Denne type behandling egner sig specielt godt mod akutte og kroniske nakke- og lændesmerter, samt diagnoserne diskusprolaps og spinalstenose. Især følelsen af at have noget i klemme, f.eks en nerve, kan hurtigt lindres.
Behandlingen er særdeles virksom ved skulder- og hoftesmerter, samt hovedpine eller svimmelhed. De kiropraktiske værktøjer består hovedsageligt af information om prognosen, forebyggende tiltag og dybdegående manuel behandling, som kan inkludere specifik manipulationsbehandling, mobilisering, akupunktur, dry needling m.fl. ​

Den kiropraktiske behandling tager altid udgangspunkt i en grundig undersøgelse, samt specifik og individuel behandling.
Konsultationen indeholder derfor altid en grundig udredning med mulighed for henvisning til billeddiagnostik, herunder røntgenundersøgelse og MR-/CT-scanning.
I klinikken betragter vi kroppen som en helhed. Derfor begrænses undersøgelsen og behandlingen sjældent til leddene i det smerteramte område. Ofte inkluderes relevante tilstødende led og muskler, som kan være en medvirkende årsag til smerterne.

Vores patienter ses typisk første gang til en udredende samtale og undersøgelse, hvor årsagen til smerterne klarlægges. Man får typisk en behandling allerede ved første konsultation, hvis det vurderes at kiropraktik er den ideelle behandling til den aktuelle smerteproblematik.


Ofte følger der herefter 3-4 behandlinger, hvor målet er at opnå en signifikant bedring af smerterne.

Ligesom ved vores fysioterapeuter i klinikken, behøves der ingen henvisning for at blive undersøgt og behandlet af vores kiropraktor.

Kiropraktor Rødovre

Kiropraktik kan hjælpe dig ud af dine smerter

  • Har du følelsen af der en nerve der sidder i klemme?

  • Følelsen af at være låst eller have låsninger i ryggen?

  • Følelsen af at der sidder noget fast imellem skulderbladet?

  • Problemer med en Diskus Prolaps eller udstrålende smerter?

  • Øget spændinger i musklerne?

  • Fået et hold i lænden?

Hovedpine copy.png
gravid_hvid.png
2 copy copy.png
Hoftecopy copy copy1.png
Shoulder2 copy.png
1 copy.png

Hovedpine

Gravide

Ryg

Kroniske smerter

Skulder

Sports skader