top of page

Massage

Massage kan lindre spændte og ømme muskler

Har du problemer med spændings hovedpine, ømme muskler eller en fibersprængning?

Spændingshovedpine

Oplever du en daglig hovedpine fra spændte muskler i nakken eller skuldrene? Massage fra vores fysioterapeuter kan være med til at lindre dine smerter og gøre din hverdag lettere. 
Tryk her for at læse om forskellige former for hovedpine.

Smerter i ryggen

Hvis du oplever daglige gener fra ryggen, kan massage lindre og hjælpe ret hurtigt. Da det kun er uddannet fysioterapeuter, der varetager massage hos Better Treatment, kan du altid få et godt råd eller en øvelse med fra sessionen 


Tryk her for at læse om forskellige former for rygsmerter

Sportsmassage

En behandling med sportsmassage indebærer en dybdegående massage af kroppens muskulatur. Fysioterapeuten har en stor viden om kroppens anatomi. Det indebærer viden om musklernes placering, opbygning og struktur, samt nervebaner, belastningspunkter og hvilke muskler, der ofte er udsat for store spændinger. Sportsmassage kan være et fornuftigt valg for dig, som har oplevet muskelspændinger i forbindelse med en skadesperiode. Uanset om den har været akut eller længerevarende.

Velvære massage

Massage kan være en god måde at give sig selv velvære i en stresset hverdag. Det kan have en afspændende effekt på krop og sind, som giver en god fornemmelse for dig, der føler, at en hektisk hverdag får dig til at spænde i hver en muskel. Velværemassagen har ofte været brugt i forbindelse med, at få kroppen til at slappe af og lade op til en travl hverdag, hvor arbejde, hobby og familieliv bliver prioriteret højt.  

Vi gør opmærksom på, at behandling med massage kan være et godt supplement til et fysioterapeutisk forløb. Er du interesseret i at høre mere om fysioterapi? Tryk her.

Massage

Massage med dig i fokus

Massagen varetages af fysioterapeuter, hvilket skaber rig mulighed for at få en snak om værktøjer til håndtering af de problemer man oplever. Du kan også bare lade dig falde hen og nyde det.

Rødovre Massør - Massage hos Better Treatment

Massage kan hjælpe dig med dine smerter

  • Har du problemer med spændingshovedpine?

  •  

    Har du ondt i ryggen?

  • Har du ondt i nakken?
  • Har du følelsen af spændte muskler?

  • Oplever du problemer med stress?
  • Fået gener under din graviditet?
Kiro-briks_bt.png
bottom of page