top of page

Kiropraktik til spædbørn

Kiropraktik i Rødovrre kan hjælpe DIT SPÆDBARN ud af daglige smerter. 

Lad os GØRE DIN NYE HVERDAG NEMMERE

Hanne kryds  Uden backgrund.png

Hvorfor og hvordan dit spædbarn udvikler smerter?

bettertreatment-012.jpg

At være vidne til smerte hos spædbørn kan være hjerteskærende for forældre og omsorgspersoner. At forstå årsagerne bag disse smertefulde oplevelser er afgørende for at tage de nødvendige skridt for at hjælpe dem. Det er opmuntrende at vide, at uro og utrøstelighed ofte er blandt de mest almindelige symptomer på smerter og spændinger hos spædbørn. Dette giver os muligheden for at identificere og lindre deres ubehag, så de bedre kan trives og udvikle sig.

Smerter og spændinger meget normale hos babyer efter tiden i maven og efter fødslen. Dette kan resultere i forskellige problemstillinger hos babyer, som kiropraktisk behandling i mange tilfælde kan være med til at afhjælpe.

Nogle af de mest almindelige problemer vi kan hjælpe med er:,

  • Favoritside, bananform

  • Skævhed i bevægemønstre

  • Vil ikke ligge i en bestemt stilling

  • Ked af det/irritabel

  • Problemer med amning

  • Dårlig søvn

  • Spændinger og skævhed

Første besøg hos kiropraktoren med din baby vil bestå af en samtale hvor vi bl.a. afdækker problemstillingen, babys generelle trivsel, forløbet af graviditet og fødsel.

Desuden en undersøgelse af babyens bevægemønstre, reflekser og spændinger i muskler og led.

 

Ved kiropraktisk behandling af babyer foretager vi løsning af spændinger i muskler og led så baby får bedre bevægelighed og mindre smerte. Behandlingen af babyer er meget skånsom og bliver foretager med lette tryk og stræk med behandlerens hænder. Der opleves ofte hurtigt en effekt af behandlingen af babyer.

Ud over selve den manuelle behandling vil I ofte få relevante øvelser og forslag til håndtering i hverdagen, der kan være med til at afhjælpe babyens problemer.

Book din tid
bettertreatment-010.jpg

Kiropraktik kan hjælpe dit barn ud af smerterne

bottom of page