top of page

Fysioterapi

Fysioterapi i Rødovre kan hjælpe dig ud af dine daglige smerter. 

Lad os hjælpe dig af med dine smerter

Mehmet kryds Uden backgrund.png
bettertreatment-portraet1-008-removebg-preview.png
bettertreatment-portraet1-004-removebg-preview.png

Netsrak Nessumsar

Har døjet med hold i nakken, og kunne ikke dreje hovedet, men den klarede Philip. Rigtig sød og dygtig, snakker roligt igennem behandlingen, og skaber en stor tryghed.

Karina Jensen

Super sted. Har altid modtaget god behandling. Aske er virkelig god til at lytte og man har følelsen af at han vil stå på hovedet for at hjælpe dig af med smerterne.

Louise  Jensen

Aske er så god til at lytte og forstå hvilke problemstillinger man kommer med og gør sit ypperste for at komme ens smerter til livs. Vil til enhver tid anbefale Aske til alle der har smerter i nakken eller andre steder.

Michael Sørensen

Kommer akut til hos Aske og får hurtig lindring ved lænde/ryg smerter. Efter nogle gange overføres jeg til fysioterapi. Jeg er blevet ført igennem med stor professionalisme og engagement i mig og min situation.

Lyt ikke kun til vores ord, men hvad vores kunder siger om os

bettertreatment-048.jpg

Hvad er fysioterapi?

Hos Better Treatment Rødovre tilbyder vi fysioterapeutisk behandling.

Fysioterapi er behandlings- og trænings metoder, som hjælper din krop til at fungere bedst muligt.

Det kan forebygge eller behandle lidelser i kroppen, som skaber smerte eller ubehag, eller begrænser dig i dine daglige aktiviteter. Fysioterapi er ofte en kombination af manuelt behandling og træning.

Hvilken behandler er bedst til dig?

Better Treatment har flere forskellige behandlere, men hvad er bedst til dig?

Det svært at sige, men vi har forsøgt herunder. Læs mere om vores behandlere nedunder.

Mød vores
fysioterapeuter herunder
find den rette for dine smerter!

Mehmet kryds Uden backgrund.png

Mehmet Dogan

Aut. Fysioterapeut & Osteopat stud. 4 år.

Jeg har i min behandlinger stor fokus på at være nærværende og forstående overfor din sygdoms- og skadeshistorik. Jeg mener at vi ikke kun ved at se mennesket som en skulder, ryg eller knæ men ser mennesket som en helhed hurtigere og bedre kan komme i mål.

Har jeg i min behandling en helhedsorienteret tilgang, så vi ikke kun symptombehandler men får adresseret årsagen så din gener ikke vender tilbage. Behandlingen hos mig består også af råd og vejledning til hvad du selv kan gøre for at forhindre fremtidige skader.

bettertreatment-portraet1-004-removebg-preview.png

Jeppe Rudfeld

Aut. Fysioterapeut

Jeg har især fokus på smerter og gener i hofte, ben, ankler og fødder. Jeg lægger afgørende vægt på at afdække baggrunden for dine smerter og forstå hele din krops funktion. Jeg vil gerne uddanne dig til bedre at forstå smerterne, så vi kan målrette din træning.

 

I min manuelle del af behandlingen gør jeg brug af min viden om nervesystemet og hjernens funktion på kroppens tilstand.

Behandlingsplanen skal laves i samarbejde med dig som klient. Du har bedre indsigt i dine smerter og begrænsninger end nogen anden.

bettertreatment-portraet1-009-removebg-preview.png

Marc Vadsager Andersen

Aut. Fysioterapeut

Jeg har stor interesse indenfor hovedpine, migræne, ryg- og bækkensmerter og benytter en kombination af manuel behandling og træningsterapi. 

Som behandler sætter jeg faglighed og kommunikation i højsædet.

 

Jeg lægger vægt på tillid, samt en oprigtig interesse i sygehistorie og detaljer, som kan være afgørende for at skabe det helt rigtige behandlingsforløb. Forløb hos mig bærer præg af høj faglighed og en unik forståelse for, hvordan kroppen hænger sammen.

bettertreatment-portraet1-003-removebg-preview.png

Benedicte Balsløv

Aut. Fysioterapeut.

Jeg har stor interesse indenfor skulder, ryg- og nakkesmerter og knæproblemer. Jeg benytter en kombination af manuel behandling og træningsterapi.

I min behandling vil jeg altid prioritere at finde ind til kernen af problemet, samt forebygge fremtidige skader. Ofte vil årsagerne og begrænsningerne findes i et uhensigtsmæssigt bevægemønster, biomekaniske begrænsninger eller en uhensigtsmæssig livsstil.

bettertreatment-portraet1-006-removebg-preview.png

Simon Svanemose

Aut. Fysioterapeut

Jeg har en stor interesse indenfor skulder, nakke, arm og ryg, men har stor behandlingsmæssig erfaring med alle kroppens led. 

Som klient hos mig, skal du forstå smerter. Vi skal i samspil flytte grænserne, så du ikke bliver begrænset af dine smerter. Det opnåes bedst og hurtigst ved et samspil imellem manuelt behandling, træning og tognitiv terapi

Jeg fokusere altid på at planlægge individualiserede behandlingsforløb, hvor du og dine behov bliver tilgodeset.

Hvordan?

Har andre behandlere haft problemer med at afhjælpe dine smerter?

lænd-4_optimized.jpg

Hvis andre, ikke har kunne hjælpe dig, hvorfor skulle vi så kunne?

Alle vores fyisoterapeuter holder sig opdateret indenfor nyeste evidens og behandling muligheder, samt redskaber.

Better Treatment en tværfaglig klinik, og har 5 fysioterapeuter, med hver deres specialer, heriblandt er der både fysioterapi, manuelt- og neurologisk behandling, samt osteopatiske tilgangsvinkler mm. hvorfor dit forløb altid kan vendes med andre fagprofessionelle. 

Derfor kan du altid være tryg ved at du får den bedst mulige hjælp!

Hvad er fysioterapi?

Fysioterapi er behandlingsmetoder, som hjælper din krop til at fungere bedst muligt. Det kan forebygge eller behandle lidelser i kroppen, som skaber smerte eller ubehag, eller begrænser dig i dine daglige aktiviteter. Fysioterapi er ofte en kombination af manuelt behandling og træning.

fs2_optimized.jpg

De fysioterapeutiske værktøjer består hovedsageligt af dybdegående manuelt behandling, som kan inkludere mobilisering af led, akupunktur, specifikke øvelser, neurologisk behandling m.fl.

Yderligere består det også af information om prognosen, forebyggende- samt vedligeholdende tiltag til at smerterne forebliver væk.

Uanset årsagen til smerterne er det vigtigt at komme igang med behandling og træningen hurtigt. Et fysioterapeutiske forløb hos Better Treatment består derfor altid af:

  • En grundig undersøgelse og udredning.

  • Manuelt og eller træningsbehandling.

  • Uddannelse og indsigt i dine smerter og skade.

  • Konstant vurdering samt udredning ift. hvad der bedst for netop din problematik.

Kiropraktor Rødovre

fysioterapi kan hjælpe dig ud af dine smerter

  • Har du følelsen af der en nerve der sidder i klemme?

  • Har du fået et hold i lænden? 

  • Oplever du problemer med spændte muskler?
  • Problemer med en Diskus Prolaps eller udstrålende smerter?
  • Har du problemer med kroniske smerter? 

  • Er du kommet til skade under din sport?

Hovedpine copy.png
gravid_hvid.png
2 copy copy.png
Hoftecopy copy copy1.png
Shoulder2 copy.png
1 copy.png

Hovedpine

Gravide

Ryg

Kroniske smerter

Skulder

Sports skader

bottom of page