top of page

Steffans historie

Whiplash & Knæsmerter

Steffen Breinholdt 

Mathias

"Det var fedt selv at være med og aktivt deltage i undersøgelsen – og det var fedt at opleve hvordan det er muligt at tænde og slukke for musklerne”

For 5 år siden var jeg en del af et færdselsuheld, som resulterede i en piskesmældsskade. Mine symptomer herefter var kraftige konstante hovedpiner, svimmelhed samt nakke og skulderspændinger. I de efterfølgende år forsøger jeg nærmest alle typer af behandling. Jeg har været til kiropraktor, zoneterapi, fysioterapi og hvad der ellers findes af muligheder. Dog uden at finde en løsning, som kunne hjælpe mig helt af med mine symptomer. Efter 4 behandlinger hos Marc er jeg så godt som symptomfri.


Yderligere har jeg lidt af kraftige knæsmerter, som startede for 3 år siden efter en infektionstilstand i kroppen. Denne infektion resulterede i knæsmerter ved meget lidt aktivitet, hvilket har holdt mig fra at dyrke motion i form af løbeture og badminton, som jeg tidligere har dyrket på højt niveau.

0.jpg

I 3 år har jeg ikke været i stand til at dyrke min sport på grund af smerter.
Efter yderligere 4 behandlinger, hvor fokus har været på min skade i knæet, er jeg nu meldt ind i en badmintonklub, som ønsker at jeg deltager på deres konkurrencehold. Jeg har netop spillet min første turnering, hvilket er surrealistisk, eftersom jeg troede den del var slut.

Jeg var meget mistroisk efter første behandling, og vidste ikke helt, hvad jeg skulle lægge i det. Jeg var vant til at blive knækket og masseret. Men allerede efter første behandling var der en stor bedring, som viste sig at fortsætte fra gang til gang. Helt fantastisk!

Jeg kan kun anbefale Marc og hans måde at behandle på. Han er god til at forklare, hvad der sker med kroppen og hvorfor behandlingen virker. Det gjorde, at jeg følte mig tryg og velinformeret igennem hele forløbet.

Har du problemer med whiplash eller smerter i knæet?

bottom of page