top of page

Åben briks

Er du i tvivl, om vores fysioterapeuter kan hjælpe dig? Vi tilbyder 15 min undersøgelse og vurdering for 50,-. Her vil du få en fysioterapeutisk vurdering af din problematik og planlægning af et muligt fysioterapeutisk forløb

åben briks

Better Treatment tilbyder "åben briks". Her booker du et uforpligtende møde med en af vores fysioterapeuter, der vil vurdere om hvorvidt vi kan hjælpe dig. 

Ventetiden hos lægerne er lang og det kan være svært at få tilpasset et lægebesøg ind i en ellers presset hverdag. Derfor tilbyder Better Treatment en fysioterapeutisk vurdering af din problematik på 15 min for 50,- alle uges dage. Her vil vi vurdere, om vi kan hjælpe dig eller anbefale dig en eventuel anden behandlingsform, vi vurderer vil være relevant. 

Fysioterapeuter er undervist i at undersøge for såkaldte "røde flag" angående smerter i kroppen, hvorfor de kan vurdere om det er et "unormal" smerte eller et sygdomsforløb.

Det får du

1. 15 minutters undersøgelse af en af vores fysioterapeuter, der er efteruddannet indenfor neurologisk screening og behandling.

2. Gode råd og vejledning angående din specikke problematik.

3. Planlægning af et muligt forløb hos en af vores fysioterapeuter.

Vi tilbyder

15 min. undersøgelse

1

2

Gode råd og vejledning

3

Plan for et muligt forløb

Er du interesseret i en kort undersøgelse?

Hoftecopy.png
bottom of page