top of page

Laser

ASA-Laser

Her hos Better Treatment tilbyder vi laser-behandling.

Vi har den nyeste, moderne teknologi indenfor laserbehandling. Det giver os nogle fordele i at behandle bestemte former for smerter - hurtigt og effektivt. Linsen på vores ASA-laser er specialfremstillet så vi kan opnå mere effekt i netop det område, hvor problemet sidder. Linsen undgår nemlig at varme vævet op, og derfor kan vi arbejde mere specifikt med det problemramte område, end ved brug af andre lasere.

 

Men hvad gør laser egentlig?
Laser er i princippet bare lysbølger der meget koncentreret bliver ført ind i cellerne i vævet via linsen. Lysbølgerne overfører energi til vores celler, som cellerne kan udnytte. Det vil sige at laserlyset booster vores egne cellers mulighed for at arbejde og derfor booster de naturlige processer som kroppen i forvejen gennemfører.

Lysbølgerne vandrer ind i vævet og påvirker cellerne så der er mulighed for at mitokondrierne, som er cellernes ”kræftværk”, producerer mere ATP (energi). Når dette sker, vil de naturlige processer i forbindelse med især heling gå hurtigere, da der er mulighed for at bruge mere ATP (energi) i processerne.

Den øget mængde energi i cellerne kan være særligt gavnligt i tilfælde af tre scenarier:

 1. Hvis noget skal hele efter en skade.

 2. Hvis du har hævelse i et område.

 3. Hvis der er øget inflammation.

Disse tre ovenstående mekanismer er naturlige processer og ved tilførslen af ekstra energi til cellerne, vil der altså opstå bedre mulighed for at kroppen selv kan arbejde hurtigere i disse scenarier.

 

Netop på grund af dette kan laserbehandlingen være gavnlig til disse nedenstående problematikker:

 • Hælspore

 • Muskel- og seneoverbelastninger

 • Fibersprængninger

 • Frossen skulder

 • Svangsene-irritation

 • Fasciitis Plantaris

 • Diskus-prolaps

 • Kronisk inflammation

Det er vigtigt at fastslå, at laser skal være et supplerende tiltag i forbedringen af ovenstående problematikker. Det vil aldrig være det eneste tiltag, men et supplement til den behandling der sættes i gang og kører parallelt med øvrig behandling, øvelser eller andet.

Brug for laser?

bottom of page