Aske kiropraktor.jpeg

KIROPRAKTIK

Kiropraktik kan have en hurtig og effektiv smertelindrende effekt på akut opstået rygsmerter. Vores kiropraktor Aske står klar til at hjælpe dig.

Har du ondt 

og brug for behandling? Frygt ej

Ryg (1) copy.png

Fysioterapi og kiropraktik er ikke omfattet af den nye nedlukning og vi følger selvfølgelig Sundhedsstyrelsens retningslinjer

FYSIOTERAPI

Vi har en unik neurologisk fysioterapeutisk tilgang, som kan have hurtige og effektive resultater. Derudover er der fokus på forebyggende tiltag. Vores fysioterapeuter står klar til at hjælpe dig.

SUNDHEDSSTYRELSENS RETNINGLINJER
FOR BEHANDLING

Sundhedsstyrelsens retningslinjer indeholder nogle overordnet krav og anbefalinger til, hvordan vi kan behandle jer der har ondt og samtidig gøre alt for at mindske smitterisikoen.

Kunder skal bære mundbind, spritte af og holde en god afstand til hinanden i receptionen, samt melde afbud til konsultationen, hvis der er mistanke om smitterisiko eller symptomer på Covid-19. 

Vores behandlere følger selvfølgelig alle gældende retningslinjer ift. Sundhedsstyrelsens anbefalinger. Alle kontaktflader bliver sprittet af efter hver endt konsultation og vores behandler benytter nødvendige værnemidler, som fx mundbind, hvis man er indenfor 1-2 meter afstand.

Hvis du skal træne eller sidder med god afstand til din behandler, er det i orden at tage dit mundbind af.

Vil du læse mere indenfor gældende retningslinjer, kan du holde dig opdateret her.

Snak om smerter.jpeg