Sundhedsstyrelsens retningslinjer indeholder nogle overordnet krav og anbefalinger til, hvordan vi kan behandle Jer der har ondt og samtidig gøre alt for at mindske smitterisikoen.

Retningslinjerne indeholder også nogle krav til, hvem af Jer vi kan behandle, da fysisk kontakt stadig skal holdes på et minimum.

Derfor vil vi vurdere alle skriftligt eller telefonisk inden vi bestemmer os for, om i kan starte et fysisk behandlingsforløb.
 

Vurderingen sker på baggrund af følgende krav fra Sundhedsstyrelsen (Sundhedsstyrelsen):

 

Afstand
Der holdes 1-2 m. afstand mellem dig og din behandler ved samtale, øvelsesvejledning og diverse funktionelle undersøgelser, medmindre din behandler finder det nødvendigt at komme tættere på.

Vi har taget forholdsregler for hvor mange der opholder sig i klinikken ad gangen. Derfor vil der kun være 2 behandlere på arbejde på samme tid.

Desuden må der opholde sig et begrænset antal personer i receptionen og behandlerrummene, hvorfor vi vil bede om, at pårørende ikke tager med til fysiske konsultationer i klinikken. Hvis de gør, bedes de vente udenfor.

Rengøring & Hygiejne
Der tages alle hygiejniske forbehold. Udstyr, behandlerbriks og overflader afsprittes før og efter hver konsultation. Dette gælder selvfølgelig også grundig håndhygiejne.

Vi beder Jer der kommer i klinikken om at benytte de dertilhørende spritbeholdere, som er opstillet i alle rum.

Holdtræning
Der vil ikke være mulighed for holdtræning.

Hvis du oplever COVID-19 symptomer?
Personer med COVID-19, mistanke om COVID-19 eller familiemedlemmer med COVID-19 må ikke møde op i klinikken. Hvis du oplever symptomer, beder vi dig derfor aflyse din tid. Symptomerne er feber, hoste, ondt i halsen, hovedpine og muskelømhed, som hos nogle kan være ledsaget af symptomer fra næsen (Sundhedsstyrelsen)

Hvis du er det mindste i tvivl om, hvornår dine symptomer kræver fysisk behandling, så tøv ikke med at kontakte os

Better Treatment

Fysioterapi | Smerteklinik | Kiropraktik

Roskildevej 333, 2610 Rødovre

61 33 34 72